Nødder i sirup Nødder i sirup er en sød og salt blanding. Rist dine tilover... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Risalamande med kirsebærsauce Er der noget der høre jule til er det Risalamande, den klass... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Risengrøds-panna cotta Har du risengrød tilovers? Smid det endelig ikke ud! Lav ris... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Pavlova-juletræ Bag dit eget juletræ af pavlova, og smag det til med tyttebæ... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Citronfromage med saltet crunch Citronfromage med saltet crunch er en forfriskende afslutnin... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Risdessert med kokosmælk Prøv denne eksotiske risdessert med risgryn, kokosmælk, musc... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Champagne-panna cotta Champagne-panna cotta giver desserten et ekstra løft. Giv di... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Hjemmelavede klatkager med appelsinsirup Disse hjemmelavede klatkager er lavet på en rest risengrød, ... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Appelsinsorbet med chokoladeknas Appelsinsorbet med chokoladeknas er en rigtig god dessert. D... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Chokoladeparfait med appelsin Vores chokoladeparfait med appelsin er lavet af mørk chokola... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Belgiske vafler Belgiske vafler er firkantede og lidt tykkere end en traditi... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Crème brûlée uden bagning Denne creme brulé uden bagning er en krydsning mellem creme ... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Chokoladecreme med mint-marengstop Luksuriøs dessert med sprødt låg og et touch af After Eight. 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Pannacotta med tyttebærgløgg En cremet, syrlig og let afslutning på julemiddagen. 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Semifreddo med chokolade og appelsin Forkæl dig selv med en luksuriøs semifreddo lavet med mørk c... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Chokoladefondant med ingefær Imponer dine gæster med denne dekadente chokoladedessert med... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Pavlovakrans med grapefrugt-curd Vinterens smukkeste, sprødeste og lækreste krans. En virkeli... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Passionscheesecake med lemoncurd og nøddecrumble Den herligste dessertforening af passionscheesecake, lemoncu... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Chokoladebudding med kaffekaramelsauce Chokoladebudding med kaffekaramelsauce er luksusudgaven af e... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Glace au four med pistacie- og passionsis Glace au four er en fransk dessert med en festlig blanding a... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Safran panna cotta Skøn safran-panna cotta toppet med brombærgelé. En helt enke... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Appelsinclafouti Forkæl dig selv med denne lækre appelsinclafouti lavet med m... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Hvid chokoladeis med hindbærsorbet og pistacie En vidunderlig hvid chokoladeis kombineret med en syrligt sø... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Frisk citrusis med kardemomme Lav en eksotisk isdessert med kardemomme, appelsin og klemen... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Champagnesorbet Nyd en elegant sorbet lavet med mousserende vin og serveret ... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Ingefærparfait med krokantdrys Forkæl dine nærmeste med en ingefærparfait med krokantdrys o... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Kardemommekage med rompocherede pærer En skøn dessert med lidt ekstra wauw. Lav den i forvejen, og... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Sorbet med hindbær og et strejf af lakrids Sorbet med hindbær og Muscovadosukker som giver en let smag ... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0