Ingredienser
Panna cotta
2 blade husblas
5 dl piskefløde
1/2 dl Dansukker ØKO Sukker
1/2 g safran
Brombærgele
1 dl brombærsaft (ca. 200 g brombær)
1 dl Dansukker Syltesukker
Pynt
Brombær
Instruktioner
Begynd med panna cottaen. Læg husblassen i koldt vand i 5 minutter. Kog piskefløde, sukker og safran op i en gryde og stil den til side. Vrid husblassen fri for vand og rør den straks ud i den varme fløde.
Fordel panna cottaen i fem dessertglas, og stil den på køl for at sætte sig i ca. 2 timer.
Lav brombærgeléen. Tø brombærrene op hvis de er frosne, pres saften ud (1 dl) og si igennem en finmasket si. Hæld saften i en gryde og tilsæt syltesukker. Lad det koge i 3 minutter og køle derefter lidt af.
Tag panna cottaen ud af køleskabet, og fordel gelén henover. Stil glassene tilbage i køleskabet i yderligere 2 timer. Pynt med brombær.
Tip! Drys hakkede pistacienødder på toppen
Tip: Udskift agar-agar med 1 1/2 tsk gelatinepulver. Opløs pulveret i et par minutter i 1 1/2 spsk. koldt vand og bland derefter med de øvrige ingredienser.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Pandekager
Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Varmer dejligt, når det er koldt
Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Lækre fastelavnsboller
Forkæl og overrask med friskbagte luksus boller med masser af cremet fyld i midten. Prøv fastelavnsboller med brun farin-remonce, karamelchokolade og hindbærglasur, med blåbærsyltetøj og mandelfyld og med lemoncurd og hvid chokolade.

Bag med citron og appelsin
Appelsin og citron er smage, som hører vinteren til, og de er rigtig velegnede til at bage med. Citrus er forfriskende og syrligt, men er også godt i kombination med andre smage som f.eks. chokolade og karamel.

Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Lad op til weekenden ved at krybe sammen i TV-sofaen sammen med familie, venner og nogle lækkerier. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!