Ingredienser
100 g hakket mørk chokolade
2 dl piskefløde
1 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
1 tsk. vaniljesukker
Marengs
3 æggehvider
2 dl Dansukker Bagesukker
1/2 dl Dansukker Flormelis
Ristede, hakkede hasselnødder til pynt
1-2 dråber pebermynteolie
Instruktioner
Hak chokoladen, og stil den til side.
Hæld fløde i en lille kasserolle og lad koge op.
Hæld den varme fløde over den hakkede chokolade. Tilsæt sukker og vaniljesukker. Rør sammen til en jævn blanding, hæld op i seks små skåle, og lad det køle af.
Marengs: Varm æggehvider og sukker op i en skål over vandbad, til sukkeret er opløst.
Tag skålen af varmen, og hæld æggehviderne i en anden skål. Pisk marengsen i 5-10 minutter. Tilsæt flormelis undervejs, og smag til med pebermynte.
Sprøjt marengsen på chokoladecremen, og brænd ydersiden af med en gasbrænder.
Pynt med ristede, hakkede hasselnødder.
Tip
Lav små marengs af resten af marengsblandingen.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Pandekager
Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Varmer dejligt, når det er koldt
Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Lækre fastelavnsboller
Forkæl og overrask med friskbagte luksus boller med masser af cremet fyld i midten. Prøv fastelavnsboller med brun farin-remonce, karamelchokolade og hindbærglasur, med blåbærsyltetøj og mandelfyld og med lemoncurd og hvid chokolade.

Bag med citron og appelsin
Appelsin og citron er smage, som hører vinteren til, og de er rigtig velegnede til at bage med. Citrus er forfriskende og syrligt, men er også godt i kombination med andre smage som f.eks. chokolade og karamel.

Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Lad op til weekenden ved at krybe sammen i TV-sofaen sammen med familie, venner og nogle lækkerier. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!