Ingredienser
Sorbet
2 blade husblas
2 1/2 dl Dansukker Flormelis
1 1/2 dl vand
5 dl mousserende vin
Hindbærsauce
1 dl frosne hindbær
2 dl Dansukker Flormelis
100 g hakket hvid chokolade
Instruktioner
Sorbet
Udblød husblassen i koldt vand.
Opløs flormelissen i vandet, lad det koge op, og tag det derefter af kogepladen. Klem vandet ud af husblassen, og tilsæt den under omrøring.
Kom den mousserende vin i, og hæld op i 10 små forme.
Dæk med alufolie, og stik skeen i. Stil i fryseren.
Hindbærsauce
Kog de frosne hindbær op, og lad dem køle af.
Bland hindbærrene med flormelissen, og tryk den gennem en finmasket si.
Server champagnesorbeten med hindbærsaucen og hakket hvid chokolade.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.

Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Lad op til weekenden ved at krybe sammen i TV-sofaen sammen med familie, venner og nogle lækkerier. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!