Ingredienser
4 æggeblommer
3/4 dl Dansukker Økologisk Rørsukker
1 dl Marsalavin eller anden sød vin
Frugt eller bær
Instruktioner
Læg frugt og/eller bær i fire flotte glas.
Pisk æggeblommer og sukker, til det er luftigt.
Kog vandet op i en gryde, og sæt skålen med æggemassen heri. Hæld vinen i dejen, og pisk til det bliver en fast og formbar dej.
Fordel zabaglionen over frugten/bærrene. Serveres med det samme.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Sukkertypernes smagsintensitet
Salt og peber er centrale i de fleste retter. For professionelle kokke gælder det samme for sukker. Hvor salt og peber skaber kant og kontrast, så afrunder, forstærker og fyldiggør sukker smagen.
Varmer dejligt, når det er koldt
Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.
Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!
Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.
Bagværk med æbler og pærer
Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken. Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.
Skønne æbler
En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.