Taste of Dansukker - Pannacotta

Prøv denne lækre dessert med lag af tyttebærkaramel, pannacotta med hvid chokolade og en frisk tyttebær- og jordbærsyltetøj. En uimodståelig kombination, der vil imponere dine gæster og tilfredsstille enhver sød tand!

6 portioner

Vurdering (0 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

Lag 1, tyttebærkaramel
2 dl piskefløde
1 dl tyttebær
1 dl Dansukker Sukker
1 dl Dansukker Lys Muscovadorørsukker
100 g smør
1/2 tsk. vaniljesukker

Lag 2, pannacotta
4 dl fløde
2 husblas
1 spsk. Voatsiperifery­peber (kan udelades eller erstattes med sort peber)
1⁄2 dl finthakket, frisk citronmelisse
100 g hakket hvid chokolade

Lag 3, tyttebær- og jordbærsyltetøj
1 dl tyttebær
1 dl jordbær
1 dl Dansukker Syltesukker
2 knsp. citronsyre

Instruktioner

Lag 1, tyttebærkaramel
Bland fløde, tyttebær, sukker, muscovadosukker og smør sammen i en kasserolle, og lad det koge i ca. 5 minutter, til saucen tykner. Rør hele tiden.

Tilsæt vaniljesukker, og rør rundt.

Hæld op i bunden af seks glas, og stil det koldt.

Lag 2, pannacotta
Varm fløde i en kasserolle, og lad det koge i 2-3 minutter. Tag det herefter af kogepladen. Læg husblassen i koldt vand i 5 minutter. Knug vandet ud af husblassen, og opløs det i den varme fløde.

Kom knust peber, citronmelisse og chokolade i fløden, og bland det godt.

Fordel det herefter over det afkølede karamellag. Stil tilbage i køleskabet.

Lag 3, tyttebær- og jordbærsyltetøj
Bland bær og sukker i en kasserolle, og lad det koge i 4 minutter.

Blend derefter syltetøjet til en jævn masse.

Kom syltetøjet over pannacottaen som et flot, afsluttende lag.

Lad det stivne i køleskab inden servering. Dekorer hvert glas med et par blade citronmelisse.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Mandelkage med rabarber

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Fløde-ispinde

Lav din egen is

For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Brug Glukosesirup, som giver isen en blød og cremet konsistens. Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Lagkage, boller og småkager

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Sommerlagkage

Kager til forårets festligheder

Skønne kager til forårets fester! Ingen fest er fuldendt uden kage! Så hvorfor ikke servere en lækker, hjemmelavet kreation til årets mest mindeværdige begivenheder? Find inspiration til din næste festkage hos os.

Grillmarinader

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Lav grillretter som en professionel med vores marinader og rubs.

Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.