Ingredienser
300 g ananas i egen juice
250 g mascarpone
250 g kvark
1/2 dl Dansukker Flormelis
1 1/2 dl piskefløde
1/4 dl Dansukker Sukker
75 g Savoiardi-kiks
1 dl æggelikør
Instruktioner
Rist mandelflagerne på en tør stegepande. Hæld væden fra ananassene, men gem den. Skær ananasringene i mindre stykker. Rør mascarpone, kvark og flormelis sammen. Pisk fløden til et fast skum sammen med sukkeret. Vend flødeskummet ned i mascarponeblandingen. Bred halvdelen af blandingen ud i en lav form, ca. 20 x 20 cm. Fordel ananasstykkerne ovenpå. Hæld halvdelen af likøren samt en halv deciliter af ananasvæden i en lille skål, og dyp kiksene heri. Læg kiksene oven på ananasstykkerne. Fordel resten af mascarponecremen hen over. Hæld resten af likøren over, og drys med mandelflager. Stilles i køleskab indtil servering.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Kager til forårets festligheder
Skønne kager til forårets fester! Ingen fest er fuldendt uden kage! Så hvorfor ikke servere en lækker, hjemmelavet kreation til årets mest mindeværdige begivenheder?
Tid til rabarber
Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.
Lav din egen is
Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!
Sommerdrinks
Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.
Kaffe og kage i forårssolen
Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.