Jordbærsyltetøj med lavendel

Skab en unik smagsoplevelse med denne opskrift på syltetøj med jordbær, æblecider og lavendelblomster, sødet med Dansukker Syltesukker. Perfekt til at bringe sommerens smage ind i dit køkken!

Vurdering (7 stk)

Ingredienser

1 kg jordbær
300 ml æblecider
1 kg Dansukker Syltesukker
1-2 spsk. lavendelblomster

Instruktioner

Skyl jordbærrene, og skær dem i stykker. Kom jordbærstykkerne i en gryde, hæld æblecider ved og kog uden låg i 5-6 minutter. Tilsæt lavendelblomster og syltesukker og kog blandingen i yderligere 3-4 minutter under omrøring. Tag gryden fra varmen og skum. Hæld syltetøjet i skoldede glas og luk dem tæt. Opbevares køligt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Julehjerter

Julebag med kærlighed

Find opskrifter, tips, tricks og inspiration til unikke julehjerter til alle dem, du holder af.

Juledrikke

Juletiden byder på mange lejligheder til at mødes og mingle med noget godt i glasset. Her er forslag til både store og små julegæster.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen. Uanset om du er til klassisk julekonfekt eller til de mere avancerede alternativer, så har vi opskriften.

Brownieblanding i et flot glas

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Krydderkage

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Passionscheesecake med lemoncurd og nøddecrumble

Juledesserter

Midt om vinteren dufter det af klementiner og safran, dufte der afslører, at der findes steder i verden, hvor det ikke er lige så mørkt og koldt som i Norden. Her kommer lidt flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.