Ingredienser
300 g (ca. 6 dl) jordbær
2 dl vand
1 dl Dansukker Sukker
1/2 dl Dansukker Glukosesirup
Revet ingefær, ca. 2 cm
Skal og saft fra 1 usprøjtet citron
1 potte frisk mynte, hakket
Instruktioner
Skyl og del jordbærrene.
Kog vand med sukker og glukosesirup.
Tilsæt ingefær, citronskal og citronjuice.
Kom tre fjerdedele af jordbærrene i, og lad det koge i 5 minutter.
Sigt jordbærrene, og stil dem til side.
Kog jordbærsaften i yderligere 10 minutter.
Tilsæt hakket mynte til de kogte jordbær, og rør saften og de resterende friske jordbær i.
Lad ismassen køle af inden du sætter den i fryseren.
Hæld blandingen i isforme, og stil dem i fryseren i mindst 3 timer.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.

Bag med citron og appelsin
Appelsin og citron er smage, som hører vinteren til, og de er rigtig velegnede til at bage med. Citrus er forfriskende og syrligt, men er også godt i kombination med andre smage som f.eks. chokolade og karamel.

Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Lad op til weekenden ved at krybe sammen i TV-sofaen sammen med familie, venner og nogle lækkerier. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!