Ingredienser
1 kg græskarkød
3 dl vand
1 kg Dansukker Syltesukker
Saft og reven skal af 1 økologisk citron
1/4 dl små stykker eller frisk revet ingefær
Instruktioner
Skær græskarret i stykker, som rives groft. Læg de revne græskarstykker i en gryde sammen med vandet, og lad blandingen simre under låg i 10 minutter. Tilsæt de øvrige ingredienser, og lad blandingen koge i yderligere 3 minutter. Skum af. Hæld blandingen på skoldede glas. Luk tæt. Opbevares køligt.
Man kan udskifte halvdelen af græskarret med små stykker æble.
Ingefæren kan udskiftes med 1 spsk. vaniljesukker.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Tid til rabarber
Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Lav din egen is
For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Brug Glukosesirup, som giver isen en blød og cremet konsistens. Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen
Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Kager til forårets festligheder
Skønne kager til forårets fester! Ingen fest er fuldendt uden kage! Så hvorfor ikke servere en lækker, hjemmelavet kreation til årets mest mindeværdige begivenheder? Find inspiration til din næste festkage hos os.

Gode grillsaucer, marinader og rubs
Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Lav grillretter som en professionel med vores marinader og rubs.

Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.