Græskarmarmelade, enkel

ca. 2 kg

Vurdering (34 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

1 kg græskarkød
3 dl vand
1 kg Dansukker Syltesukker
Saft og reven skal af 1 økologisk citron
1/4 dl små stykker eller frisk revet ingefær

Instruktioner

Skær græskarret i stykker, som rives groft. Læg de revne græskarstykker i en gryde sammen med vandet, og lad blandingen simre under låg i 10 minutter. Tilsæt de øvrige ingredienser, og lad blandingen koge i yderligere 3 minutter. Skum af. Hæld blandingen på skoldede glas. Luk tæt. Opbevares køligt.

Man kan udskifte halvdelen af græskarret med små stykker æble.

Ingefæren kan udskiftes med 1 spsk. vaniljesukker.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Vafler med flødeskum og hjemmelavet syltetøj

Lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Påskelækkerier

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Sachertorte

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.

Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Lad op til weekenden ved at krybe sammen i TV-sofaen sammen med familie, venner og nogle lækkerier. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!