Ingredienser
200 g Bagesukker fra Dansukker
2 æg
1 øko appelsin, fintrevet skal af
280 g hvedemel
1 tsk bagepulver
75 g mandler
75 g usaltede pistacier
Pynt
God mørk chokolade, smeltet (og gerne tempereret)
Lidt ekstra finthakkede pistacier
Instruktioner
Forvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk bagesukker, æg og appelsinskal hurtigt sammen i en skål. Vend mel, bagepulver og hakkede mandler og hakkede pistacier i. Del dejen i to og form dem til to aflange “brød” ca. 25 cm x 7 cm på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag i ovnen i ca. 25 minutter. Tag dem ud. Skru derefter ovnen ned til 150 grader. Skær brødene i snitter på ca. 1 cm’s tykkelse og tør dem i ovnen i ca. 20 minutter. Køl af og dyp i mørk chokolade eller nyd dem, som de er.
- Opskrift Anne au Chocolat - anneauchocolat.dk
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Julebag med kærlighed
Find opskrifter, tips, tricks og inspiration til unikke julehjerter til alle dem, du holder af.
Juledrikke
Juletiden byder på mange lejligheder til at mødes og mingle med noget godt i glasset. Her er forslag til både store og små julegæster.
Julegodter
Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen. Uanset om du er til klassisk julekonfekt eller til de mere avancerede alternativer, så har vi opskriften.
Julens bedste gave
De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?
Lækre julekager
Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.
Juledesserter
Midt om vinteren dufter det af klementiner og safran, dufte der afslører, at der findes steder i verden, hvor det ikke er lige så mørkt og koldt som i Norden. Her kommer lidt flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.