Ingredienser
4 dl piskefløde
2 tsk. vaniljesukker
3 stykker husblas
2 dl bær efter eget valg
Skal og saft fra 1 usprøjtet lime
2 spsk. Dansukker Rørsukker
2 tsk. vaniljesukker
Instruktioner
Læg husblassen i blød i rigeligt koldt vand i 5 minutter. Bland fløde og vaniljesukker i en kasserolle, og lad det koge i et halvt minut. Tag husblassen op af vandet, og rør den ud i den varme flødeblanding. Hæld massen i fire glas, og stil dem i køleskabet for at stivne.
Skyl og rens bærrene, bland dem med limeskallen, saften og sukkeret.
Lad det stå, til de skal lægges på pannacottaen.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.