Ingredienser
Chokoladedej
125 g smør, stuetemperatur
1 1/2 dl Dansukker Lys Muscovadorørsukker
1 2/3 dl hvedemel
3/4 dl kakao
1 tsk bagepulver
2 tsk salt
1 æggeblomme
Tahin-dej
100 g smør, stuetemperatur
1 dl Dansukker Lys Muscovadorørsukker
2 spsk. Dansukker Lys Sirup
3/4 dl tahin
2 1/2 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
1 knivspids salt
1 æggeblomme
Instruktioner
Begynd med chokoladedejen. Rør smør og muscovadosukker sammen. Bland mel, kakao, bagepulver og salt, og rør det i smørblandingen. Tilsæt æggeblommen, og rør til en glat dej.
Stil den i køleskabet i 2 timer.
Fortsæt med tahini-dejen. Rør smør, muscovadosukker og sirup sammen. Tilsæt tahin. Bland mel, bagepulver og salt, og rør det i smørblandingen. Tilsæt æggeblommen, og rør til en glat dej. Stil den i køleskabet i 2 timer.
Forvarm ovnen til 200 °C.
Tag dejen ud, rul hver dej ud i en længde, og skær 40 stykker af hver. Rul hvert stykke til en kugle. Tag to kugler af hver smag, og rul dem til en kugle. Dette vil gøre kagen marmoreret.
Fortsæt med resten af dejen, og læg kuglerne med mellemrum på bagepladerne. Bag kagerne midt i ovnen i ca. 10 minutter. Lad dem køle af.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Pandekager
Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Varmer dejligt, når det er koldt
Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Lækre fastelavnsboller
Forkæl og overrask med friskbagte luksus boller med masser af cremet fyld i midten. Prøv fastelavnsboller med brun farin-remonce, karamelchokolade og hindbærglasur, med blåbærsyltetøj og mandelfyld og med lemoncurd og hvid chokolade.

Bag med citron og appelsin
Appelsin og citron er smage, som hører vinteren til, og de er rigtig velegnede til at bage med. Citrus er forfriskende og syrligt, men er også godt i kombination med andre smage som f.eks. chokolade og karamel.

Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Lad op til weekenden ved at krybe sammen i TV-sofaen sammen med familie, venner og nogle lækkerier. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!