Småkager med chokolade og tahin

Chokolade og tahin er som skabt for hinanden. Lækre, seje småkager, som du vil elske. Prøv noget nyt, og bag cookies med chokolade og tahin.

20 kager

ca. 1 time + ca. 2 timer i køleskabet

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

Chokoladedej
125 g smør, stuetemperatur
1 1/2 dl Dansukker Lys Muscovadorørsukker
1 2/3 dl hvedemel
3/4 dl kakao
1 tsk bagepulver
2 tsk salt
1 æggeblomme

Tahin-dej
100 g smør, stuetemperatur
1 dl Dansukker Lys Muscovadorørsukker
2 spsk. Dansukker Lys Sirup
3/4 dl tahin
2 1/2 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
1 knivspids salt
1 æggeblomme

Instruktioner

Begynd med chokoladedejen. Rør smør og muscovadosukker sammen. Bland mel, kakao, bagepulver og salt, og rør det i smørblandingen. Tilsæt æggeblommen, og rør til en glat dej.

Stil den i køleskabet i 2 timer.

Fortsæt med tahini-dejen. Rør smør, muscovadosukker og sirup sammen. Tilsæt tahin. Bland mel, bagepulver og salt, og rør det i smørblandingen. Tilsæt æggeblommen, og rør til en glat dej. Stil den i køleskabet i 2 timer.

Forvarm ovnen til 200 °C.

Tag dejen ud, rul hver dej ud i en længde, og skær 40 stykker af hver. Rul hvert stykke til en kugle. Tag to kugler af hver smag, og rul dem til en kugle. Dette vil gøre kagen marmoreret.

Fortsæt med resten af dejen, og læg kuglerne med mellemrum på bagepladerne. Bag kagerne midt i ovnen i ca. 10 minutter. Lad dem køle af.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkertypernes smagsintensitet

Sukkertypernes smagsintensitet

Salt og peber er centrale i de fleste retter. For professionelle kokke gælder det samme for sukker. Hvor salt og peber skaber kant og kontrast, så afrunder, forstærker og fyldiggør sukker smagen.

Halloween-træstammer

Halloween

Lad børnene klæde sig ud, klæd dig pænt på, og overrask dem med uhyggeligt lækre sager.

Småkager med chokolade og tahin

Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!

Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.

Pærekage med rosmarin

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken. Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Æblemos

Skønne æbler

En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Sarah Bernhardt kager

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.