Små sprøde ingefærkager

ca. 50 stk.

Vurdering (1 stk)

Ingredienser

1/6 af brunkagedejen, se opskrift på brunkager

Marcipandej:
200 g smuttede, malede mandler
200 g Dansukker Flormelis
1 æggehvide

Instruktioner

Rul brunkagedejen ud til en tynd plade. Bland de malede mandler med flormelis og æggehvide, og bred det ud over brunkagedejen. Rul den sammen. Skær dejen ud i en halv centimeter tykke skiver, som lægges på en bageplade med bagepapir. Bages midt i ovnen ved 200° i ca. 8 minutter. Lad dem køle af på en rist. Kagerne skal opbevares tørt og køligt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Sommerlagkage

Kager til forårets festligheder

Skønne kager til forårets fester! Ingen fest er fuldendt uden kage! Så hvorfor ikke servere en lækker, hjemmelavet kreation til årets mest mindeværdige begivenheder?

Mandelkage med rabarber

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Semifreddo med hindbærstriber og pistacie

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Hyldeblomst Collins og Rabarber Sour

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Saft og lemonade

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.