Ingredienser
8 dl hvedemel
1 tsk. salt
4 tsk. bagepulver
6 æg
1 1/2 dl olivenolie
1/2 dl Dansukker Lys Sirup
2 1/2 dl kvark
2 dl tør hvidvin
200 g revet stærk ost
100 g revet parmesanost
250 g røget skinke i tern
1 dl grønne oliven med pimientopeber
1 dl finthakket porre
1/2 dl finthakket basilikum
Instruktioner
Bland mel, salt og bagepulver i en skål. Pisk æg, olie, sirup, kvark og vin sammen, og bland det sammen med de tørre ingredienser. Tilsæt de øvrige ingredienser, og bland det godt. Hæld dejen i en smurt og let melet aflang form. Bages midt i ovnen ved 200 °C i ca. 1 time. Mærk efter med en kødnål, om brødet er færdigbagt i midten. Vend det ud på en rist, og lad det køle af. Smager dejligt til en kop te i den kolde årstid eller til et glas kølig rosévin i den varmere del af året.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Kager til forårets festligheder
Skønne kager til forårets fester! Ingen fest er fuldendt uden kage! Så hvorfor ikke servere en lækker, hjemmelavet kreation til årets mest mindeværdige begivenheder?
Tid til rabarber
Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.
Lav din egen is
Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!
Sommerdrinks
Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.
Kaffe og kage i forårssolen
Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.