Ribs- og solbærsyltetøj med gulerødder

Ribs- og solbærsyltetøj med gulerødder er en mere fyldig form for syltetøj, som passer godt til ost og kiks, eller måske til vafler! Smagskombinationen af ribs, solbær og gulerødder er virkelig skøn.

2 glas

25 minutter

Vurdering (21 stk)

Ingredienser

500 g ribs og solbær
200 g gulerødder
400 g Dansukker Syltesukker
2 spsk. citronsaft
1 dl vand

Instruktioner

Skyl ribs og solbær. Skyl og skræl gulerødderne, og riv dem groft.

Kom alle ingredienserne i en gryde, og kog dem i ca. 5 minutter. Tag gryden af varmen, og skum syltetøjet grundigt.

Hæld syltetøjet på varme, skoldede og rengjorte glas. Luk dem tæt til, og opbevar dem køligt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Julehjerter

Julebag med kærlighed

Find opskrifter, tips, tricks og inspiration til unikke julehjerter til alle dem, du holder af.

Juledrikke

Juletiden byder på mange lejligheder til at mødes og mingle med noget godt i glasset. Her er forslag til både store og små julegæster.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen. Uanset om du er til klassisk julekonfekt eller til de mere avancerede alternativer, så har vi opskriften.

Brownieblanding i et flot glas

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Krydderkage

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Passionscheesecake med lemoncurd og nøddecrumble

Juledesserter

Midt om vinteren dufter det af klementiner og safran, dufte der afslører, at der findes steder i verden, hvor det ikke er lige så mørkt og koldt som i Norden. Her kommer lidt flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.