Portionscheesecake lag på lag

Lav vores små udsøgte cheesecakes med lag af hindbær, citron og blåbær! Pynt dem med friske hindbær, blåbær og citronmelisse. Perfekte til festlige anledninger!

5 stk. portionscheesecake

2,5 time + 2 timer i fryser

Vurdering (265 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

Småkager
100 g smør
1 dl Dansukker Rørsukker
1/2 dl Dansukker Økologisk Lys Sirup
1 tsk. vaniljesukker
2 1/2 dl hvedemel
1/2 tsk. bagepulver

Fyld
3 æggeblommer (pasteuriseret)
1 1/2 dl Dansukker Flormelis
1 tsk. vaniljesukker
150 g flødeost
3 dl piskefløde
200 g hindbær
Saften af 1/2 citron, usprøjtet
100 g blåbær pure

Pynt
Hindbær
Blåbær
Citronmelisse

Instruktioner

Begynd med at bage småkagerne og lav bræpure. 
Blend bær til pure, bruger du frosne bær giv dem et opkog og blend til pure, lad afkøle.

Sæt ovnen på 200 °C.
Bland alle ingredienserne i en skål, og ælt dem sammen til en dej. Del dejen i 4 stykker, og rul ud til lange stænger. Læg dem på en plade beklædt med bagepapir, og tryk dem let. Bag dem i ca. 10 min.

Skær stængerne til snitter (ca.3 cm) mens de er varme. Lad dem køle af, og opbevar dem tørt.

Blend 10 snitter, og kom dem i 5 små runde forme, 7 cm i diameter. 
De snitter du ikke bruger kan du gemme i en kagedåse til senere brug. 

Pisk æggeblommer, flormelis og vaniljesukker luftigt. Tilsæt flødeost. Pisk piskefløden i en anden skål, og bland det sammen med æggeblandingen.

Fordel blandingen jævnt i tre forskellige skåle. Tilsæt 1 dl blendet hindbær i den første skål, saften af 1/2 citron i den anden skål og 1 dl blendet blåbær i den tredje skål.

Fordel hindbærcheesecaken i de fem runde forme, og stil dem i fryseren i mindst 30 minutter. Tag dem derefter ud af formene, og kom citroncheesecaken i. Stil i fryseren i mindst 30 minutter. Hæld til sidst blåbærcheesecaken i, og stil i fryseren i mindst 2 timer.

Tag formene ud af fryseren 5-10 minutter før servering. Løsn kagerne fra formene, og pynt med friske hindbær, blåbær og citronmelisse.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lagkage af pandekager

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Varm chokolade

Varmer dejligt, når det er koldt

Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Fastelavnsboller med hindbærglasur

Lækre fastelavnsboller

Forkæl og overrask med friskbagte luksus boller med masser af cremet fyld i midten. Prøv fastelavnsboller med brun farin-remonce, karamelchokolade og hindbærglasur, med blåbærsyltetøj og mandelfyld og med lemoncurd og hvid chokolade.

Citrontærte

Bag med citron og appelsin

Appelsin og citron er smage, som hører vinteren til, og de er rigtig velegnede til at bage med. Citrus er forfriskende og syrligt, men er også godt i kombination med andre smage som f.eks. chokolade og karamel.

Citrusmarmelade

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Lad op til weekenden ved at krybe sammen i TV-sofaen sammen med familie, venner og nogle lækkerier. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!