Ingredienser
Bund
25 g gær
1 1/2 dl lunkent vand
1/4 dl olivenolie
2 spsk. Dansukker ØKO Sukker
1/4 tsk. salt
3-4 dl hvedemel
Fyld
400 g gedeost
400 g ricotta
1/2 dl Dansukker ØKO Lys Sirup
2-3 pærer
4 friske figner
1 dl hasselnødder
dryp lidt Dansukker ØKO Lys Sirup over
Instruktioner
Forvarm ovnen til 200 °C, og stil en bageplade, som pizzaen senere skal bages på, ind i ovnen med undersiden opad.
Begynd med pizzabunden. Smuldr gæren i en skål, og rør den ud med vand, olie, sukker og salt. Rør næsten alt hvedemelet i, og arbejd det hele sammen til en smidig dej. Lad dejen hæve i ca. 30 minutter på køkkenbordet.
Lav fyldet. Skær gedeosten i stykker, og bland den med ricotta og sirup i en skål. Skær pærerne i skiver, og del fignerne i kvarte.
Del dejen i to, og rul to bunde ud på et meldrysset bord. Fordel osteblandingen på pizzaerne, og læg pæreskiver, figner og hasselnødder på. Dryp lidt sirup over pizzaerne.
Bag én pizza ad gangen på den varme bageplade i ca. 10-15 minutter.
Tip: Hvis du vil grille pizzaerne, skal du bruge en pizzasten. Opvarm pizzastenen sammen med grillen, og læg én pizza ad gangen på den varme sten. Grill gedeostpizzaen i ca. 15 minutter.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Pandekager
Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Varmer dejligt, når det er koldt
Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Lækre fastelavnsboller
Forkæl og overrask med friskbagte luksus boller med masser af cremet fyld i midten. Prøv fastelavnsboller med brun farin-remonce, karamelchokolade og hindbærglasur, med blåbærsyltetøj og mandelfyld og med lemoncurd og hvid chokolade.

Bag med citron og appelsin
Appelsin og citron er smage, som hører vinteren til, og de er rigtig velegnede til at bage med. Citrus er forfriskende og syrligt, men er også godt i kombination med andre smage som f.eks. chokolade og karamel.

Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Lad op til weekenden ved at krybe sammen i TV-sofaen sammen med familie, venner og nogle lækkerier. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!