Ingredienser
100 g afskallede pistacienødder + lidt ekstra til pynt
90 g blødt smør
1 dl Dansukker Flormelis
2 spsk. Dansukker Lys Muscovadorørsukker
1 tsk. vaniljesukker
Fintrevet skal af 1 citron
3 dl revet sukkerkage
1-2 spsk. rosenvand
Instruktioner
Pil skallen af pistacienødderne, og hak dem i småstykker, enten i hånden eller i en foodprocessor.
Rør smørret blødt og jævnt med sukker og citronskal.
Tilsæt sukkerkagen og 3/4 af pistacienødderne, og bland til en jævn og klæbrig dej. Smag til med rosenvand.
Stil dejen i køleskab i mindst 30 minutter.
Form til kugler, og rul dem i de hakkede pistacienødder.
Stil kuglerne tilbage i køleskabet, indtil de skal spises.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Varmer dejligt, når det er koldt
Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.
Vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag med citron og appelsin
Appelsin og citron er smage, som hører vinteren til, og de er rigtig velegnede til at bage med. Citrus er forfriskende og syrligt, men er også godt i kombination med andre smage som f.eks. chokolade og karamel.
Pandekager
Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.
Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Lad op til weekenden ved at krybe sammen i TV-sofaen sammen med familie, venner og nogle lækkerier. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!