Pebermyntebuer

Disse pebermyntebuer må du bare prøve at bage. En småkage af kakaodej med et cremet myntefyld.

20-25 stk.

ca. 1 time

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

Chokoladedej
2 1/4 dl Dansukker Økologisk Flormelis
En smule salt
1 tsk. natron
3 dl hvedemel
1 dl kakaopulver
150 g smør, stuetemperatur

Pebermyntefyld
4 dl Dansukker Økologisk Flormelis
2 tsk. vaniljesukker
150 g saltet smør, stuetemperatur
Pebermynteolie som smag. OBS! Kun en lille smule.

Instruktioner

Forvarm ovnen til 175°C.

Bland alle ingredienserne i en skål, og tryk den sammen med fingerspidserne til en jævn dej.

Rul dejen ud i ca. 3 mm tykkelse med lidt mel, og læg den på et stykke bagepapir. Der bliver to ark. Hvis du har mulighed for det, så stil den udrullede dej på køl eller frys i 5-10 minutter for at få så fin en form på kagerne som muligt.

Udstik cirkler med en udstiksform eller et glas, og skær dem over på midten. Læg kagerne på pladen med god plads imellem, da de hæver en del under bagningen. Bages i ca. 8-12 minutter. OBS! Bagetiden kan variere fra ovn til ovn. Tag kagerne ud, og lad dem køle af.

Pebermyntefyld: Rør alle ingredienserne undtagen pebermynteolien sammen i en skål med en dejskraber, til du har en jævn blanding. Smag til med pebermynteolien, og hæld blandingen i en sprøjtepose.

Sprøjt fyldet på bagsiden af halvdelen af kagerne, og sæt den anden halvdel fast på fyldet.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Rocky road i påskeudgave

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.