Pavlovamarengs med hindbærcurd

Byd dine gæster på en luksuriøs og lækker pavlovamarengs med hindbærcurd. En dessert, der er en god blanding af den søde pavlovamarengs og den friske hindbærcurd.

ca. 8 portioner

2 timer

Vurdering (107 stk)

Ingredienser

Pavlova
4 æggehvider
2 1/2 dl Dansukker Bagesukker
1 tsk. vaniljesukker
1 spsk. maizenamel
1 tsk. æblecidereddike

Hindbærcurd
250 g hindbær
1 æg
1 1/4 dl Dansukker Syltesukker
25 g blødt smør

Pynt
3 dl piskefløde
Friske hindbær

Instruktioner

Sæt ovnen på 125 °C.

Pisk æggehviderne til fast skum, og tilsæt halvdelen af sukkeret under omrøring. Tilsæt resten af sukkeret og vaniljesukkeret efter 5 minutter, og pisk i yderligere 5 minutter.

Rør maizena og æblecidereddike i. Kom pavlovaen på en bageplade med bagepapir og spred den ud. Bages i ovnen i ca. 1 1/2 time. Den skal være sej i midten. Sluk for ovnen, og lad bagepladen blive stående.

Lav hindbærcurden. Pres hindbærrene gennem en finmasket si. Pisk æggene, og rør hindbærrene i. Hæld blandingen gennem en finmasket si ned i en tykbundet kasserolle. Tilsæt syltesukker, og lad det simre under omrøring i 2–3 minutter.

Tag kasserollen af varmen, og tilsæt smørret. Sæt kasserollen i en skål med koldt vand, og pisk med en håndmikser, indtil hindbærcurden er kølet af. Hæld op i et rengjort glas, og stil i køleskab til afkøling.

Pisk fløden til et luftigt skum. Læg pavlovaen på et fad, og kom flødeskum på. Fordel hindbærcurden hen over, og kom friske bær på.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Citrusmarmelade

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Varm chokolade

Varmer dejligt, når det er koldt

Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Vafler med moccasauce

Vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Citrontærte

Bag med citron og appelsin

Appelsin og citron er smage, som hører vinteren til, og de er rigtig velegnede til at bage med. Citrus er forfriskende og syrligt, men er også godt i kombination med andre smage som f.eks. chokolade og karamel.

Pandekager med hjemmelavet syltetøj

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Lad op til weekenden ved at krybe sammen i TV-sofaen sammen med familie, venner og nogle lækkerier. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!