Ingredienser
1 dl piskefløde
50 g smør eller margarine
200 g lys chokolade af høj kvalitet
100 g mørk chokolade af høj kvalitet
2 spsk. Cointreau
Revet skal af 1 usprøjtet lime
Topping
100 g smuttede og malede mandler
1 1/2 dl Dansukker Flormelis
1 spsk. Dansukker Glukosesirup
Gul og grøn frugtfarve
25 g hvid chokolade
Instruktioner
Skyl limefrugten grundigt, og riv skallen fint.
Kog fløde og fedtstof op i en kasserolle. Bræk chokoladen i mindre stykker, og kom den ned i flødeblandingen. Rør, til chokoladen er smeltet. Tilsæt likøren og den revne limeskal. Hæld blandingen op i en folieform ca. 10 x 20 cm, og stil den i køleskab, til den er stivnet.
Bland de malede mandler med flormelis og glukosesirup. Del blandingen i to lige store dele, og farv dem med frugtfarve. Del trøffelmassen i to lige store dele. Rul marcipanen ud, så den har samme størrelse som trøffelmassen, og læg den herpå.
Skær derefter massen ud i firkanter. Fyld den hvide chokolade i en sprøjtepose af plastic, og slå en knude på posen. Læg posen i varmt vand, så chokoladen smelter. Klip spidsen af posen, og pynt konfekten med den hvide chokolade. Opbevares køligt.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Pandekager
Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Varmer dejligt, når det er koldt
Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Lækre fastelavnsboller
Forkæl og overrask med friskbagte luksus boller med masser af cremet fyld i midten. Prøv fastelavnsboller med brun farin-remonce, karamelchokolade og hindbærglasur, med blåbærsyltetøj og mandelfyld og med lemoncurd og hvid chokolade.

Bag med citron og appelsin
Appelsin og citron er smage, som hører vinteren til, og de er rigtig velegnede til at bage med. Citrus er forfriskende og syrligt, men er også godt i kombination med andre smage som f.eks. chokolade og karamel.

Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Lad op til weekenden ved at krybe sammen i TV-sofaen sammen med familie, venner og nogle lækkerier. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!