Ingredienser
125 g blødt smør
1 dl Dansukker Flormelis
2 tsk. vaniljesukker
2 knsp. salt
1 æggehvide
2 1/2 dl hvedemel
Fyld
20 g smør
1 spsk. Dansukker Glukosesirup
1 1/2 spsk. Dansukker Brun Farin
1/2 dl hakkede mandler
Instruktioner
Sæt ovnen på 190 °C.
Pisk smør, flormelis, vaniljesukker og salt sammen. Tilsæt æggehvide og hvedemel, og pisk det til en smidig dej.
Del dejen i to dele, og rul dem ud til cirka 2 cm tykke stænger. Tryk stængerne tynde på et stykke bagepapir, og lav en fordybning i midten hele vejen ned, der hvor fyldet skal kommes i. Sæt i køleskabet, mens du laver fyldet.
Smelt alle ingredienserne til fyldet i en kasserolle ved lav varme. Hæld blandingen ud på en silikonemåtte eller et stykke olieret bagepapir. Lad det køle af.
Rul fyldet til to stænger, og kom det i fordybningen.
Bag kagerne i 8-10 minutter. Tag dem ud af ovnen, og skær dem til snitter med det samme. Lad dem køle af.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.