Naked Frozen Cake

1 kage, 8-10 portioner

Vurdering (23 stk)

Ingredienser

Kagebund, 3 stk.
225 g blødt smør
4 dl Dansukker Bagesukker
1 dl Dansukker Lys Sirup
5 æg
7 1/2 dl hvedemel
2 spsk. Maizena
2 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
1 1/2 dl mælk

Syltetøj
500 g friske bær (f.eks. hindbær eller blåbær)
3 dl Dansukker Syltesukker

Creme cheese-frosting
100 g blødt smør
300 g friskost
6 dl Dansukker Flormelis
1 tsk. vaniljesukker
3 tsk. brunkagekrydderi

Isbjerg-pynt
2 1/2 dl Dansukker Sukker
1/2 dl vand
60 g (1/2 dl) Dansukker Glukosesirup
Blå frugtfarve

Instruktioner

Kagebund
Sæt ovnen på 175 °C.
Smør tre runde forme (16-20 cm i diameter).
Pisk smør, sukker og lys sirup lyst og cremet i en stor skål.
Tilsæt et æg ad gangen.
Sigt mel, Maizena, bagepulver og salt i sammen med mælken, og rør til en jævn dej.
Fordel dejen i de tre forme, og bag i 35-40 minutter.

Syltetøj
Bland bær og syltesukker i en gryde, og lad det koge i 5-10 minutter afhængigt af bærtype. Syltetøjet skal blive forholdsvis fast. Lad det køle af.

Creme cheese-frosting
Pisk alle ingredienserne sammen.

Isbjerg-pynt
Kog sukker, glukosesirup og vand, til det når en temperatur på ca. 160 °C.
Tilsæt blå farve.
Hæld sukkerlagen ud på et stykke bagepapir, og lad den køle helt af. Knæk i mindre stykker.

Montér kagen
Halvér kagebundene, hvis de bliver for tykke. Kom et lag syltetøj på bunden næsten ud til kanten. Kom de sidste kagebunde og syltetøj på. Kom frosting på toppen af kagen, og pynt med isbjerg og krymmel efter eget valg.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Hindbærhjerter

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane.

Varm chokolade

Varmer dejligt, når det er koldt

Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Fastelavnsboller med hindbærglasur

Lækre fastelavnsboller

Forkæl og overrask med friskbagte luksus boller med masser af cremet fyld i midten. Prøv fastelavnsboller med brun farin-remonce, karamelchokolade og hindbærglasur, med blåbærsyltetøj og mandelfyld og med lemoncurd og hvid chokolade.

Citrontærte

Bag med citron og appelsin

Appelsin og citron er smage, som hører vinteren til, og de er rigtig velegnede til at bage med. Citrus er forfriskende og syrligt, men er også godt i kombination med andre smage som f.eks. chokolade og karamel.

Citrusmarmelade

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Lad op til weekenden ved at krybe sammen i TV-sofaen sammen med familie, venner og nogle lækkerier. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!