Ingredienser
Sukkerbrødskage
100 g smør eller margarine
4 æg
5 1/2 dl Dansukker Flormelis
6 spsk. kakao
6 dl hvedemel
4 tsk. bagepulver
2 dl vand
smør eller margarine til formen
rasp eller mannagryn til formen
Glasur
50 g smør eller margarine
3 1/2 dl Dansukker Flormelis
4 spsk. kakao
1/2 dl stærk, kold kaffe
Pynt
kokos
Instruktioner
Lav sukkerbrødskagedejen
Smør en lille, 20 x 30 cm, bradepande, og drys den med rasp eller mannagryn. Stil ovnen på 175 °C.
Smelt fedtstoffet, og lad det køle af.
Pisk æg og flormelis, til det skummer.
Bland mel, bagepulver og kakao i æggemassen.
Tilsæt fedtstof og vand. Hæld dejen i en smurt bradepande drysset med rasp.
Bages midt i ovnen i ca. 25 minutter ved 200 °C.
Glasur
Smelt smør eller margarine. Bland flormelis og kaffe i. Smør glasuren på kagen. Drys med kokos. Skær i tern.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Julebag med kærlighed
Find opskrifter, tips, tricks og inspiration til unikke julehjerter til alle dem, du holder af.
Juledrikke
Juletiden byder på mange lejligheder til at mødes og mingle med noget godt i glasset. Her er forslag til både store og små julegæster.
Julegodter
Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen. Uanset om du er til klassisk julekonfekt eller til de mere avancerede alternativer, så har vi opskriften.
Julens bedste gave
De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?
Lækre julekager
Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.
Juledesserter
Midt om vinteren dufter det af klementiner og safran, dufte der afslører, at der findes steder i verden, hvor det ikke er lige så mørkt og koldt som i Norden. Her kommer lidt flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.