Marengsfudge dyppet i chokolade

Et luftigt og sødt slik med salte pistacienødder som giver en god kontrast. Dyp i chokolade for ekstra luksus!

ca.40 stk.

PT55M

ca. 1 time + 2-3 timer i køleskabet

Vurdering (0 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

2 dl saltede pistacienødder
1 dl mandler
5 dl Dansukker Sukker
1 1/2 dl Dansukker Lys Sirup
1 1/4 dl vand
1 knsp. salt
2 æggehvider

Andet
2 spsk. olie til bagepapir
200 g mørk chokolade

Instruktioner

Begynd med at hakke nødderne og sæt dem til side.

Bland sukker, sirup, vand og salt i en gryde. Kog uden at røre til 150°C.

Mens sukkerlagen koger, pisk æggehviderne til et fast skum. Når sukkerlagen når 150°C, hæld den i en jævn strøm ned i æggehvideskummet under konstant piskning. Fortsæt med at piske, indtil massen er hvid og tyk og er kølet af.

Pensl to stykker bagepapir med olie og drys nødderne på. Fordel massen på de to stykker bagepapir og rul massen til en rulle ved hjælp af bagepapiret. Gør det samme med det andet bagepapir. Sæt i køleskabet i 2-3 timer.

Smelt chokoladen i et vandbad. Skær rullerne i stykker og dyp halvdelen af dem i chokoladen.

Opbevar marengsfudgen i køleskabet.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Vafler med flødeskum og hjemmelavet syltetøj

Lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Påskelækkerier

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Sachertorte

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.

Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Lad op til weekenden ved at krybe sammen i TV-sofaen sammen med familie, venner og nogle lækkerier. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!