Ingredienser
Bund af sandkager
100 g smør, blødt
1 1/2 dl Dansukker Sukker
2 tsk vaniljesukker
5 æggeblommer (gem hviderne til marengsen)
2 tsk bagepulver
2 1/2 dl hvedemel
1 dl mælk
Marengs
5 æggehvider
2 1/2 dl Dansukker Sukker
Til topping
1 dl jordbær, modne
1 spsk. Dansukker Flormelis
5 dl flødeskum
1/2 liter jordbær
4 spsk. kokosnød
Instruktioner
Forvarm ovnen til 150 °C. Læg bagepapir i bunden af en bageplade på 35x25 cm.
Pisk smør, sukker og vaniljesukker sammen. Tilsæt æggeblommerne en ad gangen, og fortsæt med at piske lidt. Sigt bagepulver og hvedemel sammen. Bland alle ingredienserne sammen. Tilsæt mælken, og pisk, til det er glat. Fordel dejen i formen.
Pisk æggehviderne til skum, og tilsæt lidt sukker ad gangen. Pisk i yderligere et par minutter. Fordel marengsen på dejen.
Bag på nederste rille i 30-35 minutter, indtil marengsen begynder at få lidt farve. Tag den ud, og lad den køle helt af.
Hak jordbærrene, og bland eller mos dem sammen med flormelis. Pisk fløden. Fold de blendede jordbær i, så cremen bliver marmoreret. Fordel jordbærcremen over marengsen.
Drys med kokos, og pynt med halverede jordbær.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Pandekager
Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Varmer dejligt, når det er koldt
Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Lækre fastelavnsboller
Forkæl og overrask med friskbagte luksus boller med masser af cremet fyld i midten. Prøv fastelavnsboller med brun farin-remonce, karamelchokolade og hindbærglasur, med blåbærsyltetøj og mandelfyld og med lemoncurd og hvid chokolade.

Bag med citron og appelsin
Appelsin og citron er smage, som hører vinteren til, og de er rigtig velegnede til at bage med. Citrus er forfriskende og syrligt, men er også godt i kombination med andre smage som f.eks. chokolade og karamel.

Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Lad op til weekenden ved at krybe sammen i TV-sofaen sammen med familie, venner og nogle lækkerier. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!