Ingredienser
Mandelskaller
2 dl mandler
200 g blødt smør
1 1/2 dl Dansukker Bagesukker
1 æg
4 dl hvedemel
Havtorncreme
160 g havtorn
2 dl Dansukker Sukker
4 dl piskefløde
4 dl mascarpone
Pynt
200 g havtorn, optøede
Instruktioner
Skold, smut og blend mandlerne til mandelmel.
Rør smør og sukker sammen i en skål. Tilsæt mandelmel, æg og mel.
Ælt dejen på køkkenbordet, indtil den er smidig. Dæk med husholdningsfilm, og lad den stå koldt i 1 time.
Tilbered havtorncremen imens. Varm havtorn og sukker op i en gryde. Hæld blandingen igennem en finmasket si.
Pisk fløden til skum i en skål, vend mascarpone i, og rør sammen til en jævn masse. Vend til sidst havtornsaften i. Stil havtorncremen i køleskabet.
Forvarm ovnen til 200°C. Tril dejen til en smal stang, og skær den ud i lige store stykker. Smør linseformene, og beklæd dem med dejen. Stil formene på en bageplade, og bag dem midt i ovnen i ca. 8 minutter.
Vend forsigtigt mandelskallerne ud, mens de er varme. Lad dem køle af på en bagerist.
Fyld mandelskallerne med havtorncreme, og pynt med havtorn lige inden servering.
Prøv også det traditionelle fyld med flødeskum og syltetøj.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Pandekager
Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Varmer dejligt, når det er koldt
Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Lækre fastelavnsboller
Forkæl og overrask med friskbagte luksus boller med masser af cremet fyld i midten. Prøv fastelavnsboller med brun farin-remonce, karamelchokolade og hindbærglasur, med blåbærsyltetøj og mandelfyld og med lemoncurd og hvid chokolade.

Bag med citron og appelsin
Appelsin og citron er smage, som hører vinteren til, og de er rigtig velegnede til at bage med. Citrus er forfriskende og syrligt, men er også godt i kombination med andre smage som f.eks. chokolade og karamel.

Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Lad op til weekenden ved at krybe sammen i TV-sofaen sammen med familie, venner og nogle lækkerier. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!