Laksemousse

Oplev en himmelsk laksemousse med rejer og rød rogn, krydret med citron, dild og paprika. Serveres med ferskrøget laks, rejer, og en lækker sennepssauce med muscovadorørsukker. Perfekt til festlige anledninger eller som en elegant forret.

10 portioner

Vurdering (138 stk)

Ingredienser

3 blade husblas
2 dl let cremefraiche
200 g Philadelphia smøreost naturel light
300 g kogt laks
100 g pillede rejer
100 g rød rogn
1 spsk. fintrevet citronskal usprøjtet
2 spsk. finthakket dild
1 dl finthakket porre
1 tsk. paprikapulver
2 knsp. hvid peber

Tilbehør
10 skiver ferskrøget laks
30 rejer med skal
1 limefrugt
dild
salatblade

Sauce
3 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
3 spsk. hvidvinseddike
2-3 tsk. Colmans sennepspulver
3 spsk. rapsolie

Instruktioner

Læg husblassen i blød i rigeligt vand. Bland cremefraiche og ost, til det er en jævn masse. Bland de øvrige ingredienser i. Tag husblassen op af vandet, og smelt bladene i en kasserolle eller i mikrobølgeovnen. Bland lidt af laksedejen i den smeltede husblas, inden den vendes ned i resten af dejen. Bland godt. Fordel moussen i 10 portionsforme. Stil formene i køleskabet, så dejen kan stivne. Læg nogle salatblade på hver tallerken. Anret moussen på salaten. Pynt med en lakseskive, rejer, limebåde og en dildkvist. Bland ingredienserne til saucen, og læg lidt af den på hver tallerken.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Citrusmarmelade

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Varm chokolade

Varmer dejligt, når det er koldt

Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Vafler med moccasauce

Vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Citrontærte

Bag med citron og appelsin

Appelsin og citron er smage, som hører vinteren til, og de er rigtig velegnede til at bage med. Citrus er forfriskende og syrligt, men er også godt i kombination med andre smage som f.eks. chokolade og karamel.

Pandekager med hjemmelavet syltetøj

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Lad op til weekenden ved at krybe sammen i TV-sofaen sammen med familie, venner og nogle lækkerier. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!