Ingredienser
4 æg
8 dl Dansukker Brun Farin
6 dl tykmælk
1 spsk. ingefær
1 1/2 spsk. kardemomme
2 tsk. nelliker
1 1/2 spsk. kanel
12 dl hvedemel
1 spsk. natron
200 g smeltet smør eller margarine
2 dl syltede eller frosne tyttebær
Topping
400 g Philadelphia friskost naturel, gerne light
4 dl Dansukker Flormelis
2 spsk. vaniljesukker
Frosne tyttebær, kan udelades.
Instruktioner
Pisk æg og sukker, til det er luftigt. Tilsæt tykmælken. Rør de tørre ingredienser sammen, og vend dem i dejen. Rør smørret og tyttebærsyltetøjet i. Hæld dejen op i en bradepande 30 x 40 cm med smurt og melet bagepapir. Bages midt i ovnen ved 175 °C i ca. 25 minutter. Vend kagen ud på bagepapir, og lad den køle af.
Bland ost, flormelis og vaniljesukker, og bred det ud over kagen. Pynt med tyttebær, og skær kagen i passende stykker.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.

Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Lad op til weekenden ved at krybe sammen i TV-sofaen sammen med familie, venner og nogle lækkerier. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!