Ingredienser
150 g revet mørkt rugbrød
50 g revet Cheddar-ost
75 g smeltet smør eller margarine
Fyld
4 blade husblas
3 dl cremefraiche
2 dl kvark
3 tsk. Dansukker Lys Sirup
3-4 spsk. dijonsennep
1 finthakket rødløg
1 dl (20 g) finthakket dild
200 g varmrøget laks i tern
Salt, peber
Pynt
Citron
Dild
Rejer
Ferskrøget laks
Instruktioner
Bland rugbrød, ost og fedtstof sammen. Tryk blandingen ud i bunden og op ad kanterne på en form med aftagelig kant.
Læg husblassen i blød i rigeligt vand i 5 minutter. Bland de øvrige ingredienser sammen. Smelt husblassen i mikrobølgeovnen eller i en kasserolle på komfuret. Rør først et par spiseskeer af fyldet ud i den smeltede husblas, inden den røres ned i fyldet. Hæld fyldet på tærtebunden, og stil den i køleskabet i 4-5 timer. Pynt med citron, rejer og laks.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Julebag med kærlighed
Find opskrifter, tips, tricks og inspiration til unikke julehjerter til alle dem, du holder af.
Juledrikke
Juletiden byder på mange lejligheder til at mødes og mingle med noget godt i glasset. Her er forslag til både store og små julegæster.
Julegodter
Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen. Uanset om du er til klassisk julekonfekt eller til de mere avancerede alternativer, så har vi opskriften.
Julens bedste gave
De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?
Lækre julekager
Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.
Juledesserter
Midt om vinteren dufter det af klementiner og safran, dufte der afslører, at der findes steder i verden, hvor det ikke er lige så mørkt og koldt som i Norden. Her kommer lidt flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.