Ingredienser
Nøddebund
2 dl mandler
3 dl jordnødder, saltede
25 g smør
1 dl Dansukker Lys Sirup
1 dl revet kokos
Karameltrøffel
150 g mørk chokolade
150 g lys chokolade
2 dl piskefløde
1 1/2 dl Dansukker Lys Sirup
1/2 tsk flagesalt
Pynt
Nødder efter valg
Instruktioner
Sæt ovnen på 150 °C.
Hak nødderne i en foodprocessor. Smelt smørret, og rør nøddeblandingen i. Bland resten af ingredienserne i, og bland til en tyk masse.
Hæld dejen op i en smurt springform, ca. 24 cm i diameter. Bages midt i ovnen i ca. 20 minutter. Lad den afkøle i formen.
Forbered karameltrøflen. Hak den mørke og lyse chokolade, og stil det til side. Kog piskefløde og sirup i en tykbundet kasserolle, og hæld chokoladen i lidt efter lidt. Rør sammen til en jævn masse. Rør flagesalt i, og lad dejen køle lidt af.
Hæld trøflen over den kolde nøddebund, som stadig er i formen, og stil den i køleskabet i 4-5 timer. Strø lidt hakkede nødder over inden servering.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.