Kanelsneglefocaccia

Kanelsneglefocaccia er en saftig focaccia med lækkert fyld, som smager fantastisk. Bag din focaccia i en bradepande, og lad fyldet trænge ned i kagen.

Ca. 35-40 stykker

ca. 2 timer

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

Focaccia
25 g gær
3 dl mælk
100 g blødt smør
1 dl Dansukker Sukker
2 tsk. kardemomme
ca. 10 dl hvedemel
1/2 tsk. salt

Fyld
150 g smør 150 g
1 1/4 dl Dansukker Brun Farin
3/4 spsk. kanel
1 1/2 tsk. kardemomme

Til formen
olie

Pynt
Dansukker Svensk Perlesukker

Instruktioner

Smuldr gæren i en skål, tilsæt mælken, og rør, til gæren er opløst. Tilsæt smør, sukker, kardemomme og næsten alt hvedemelet. Ælt dejen i mindst 5 minutter. Hvis du ælter i hånden, skal du fordoble tiden.

Tilsæt saltet og mere hvedemel om nødvendigt. Dejen skal slippe skålens kanter. Ælt dejen et par minutter mere. Lad dejen hæve tildækket i ca. 20-30 minutter.

Rør ingredienserne til fyldet sammen.

Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og ælt den i nogle minutter. Smør en form med olie, ca. 24 x 30. Læg dejen i, tryk den ud med hænderne, og lav små fordybninger over hele overfladen. Fordel fyldet i hullerne.

Lad dejen hæve i yderligere 30-40 minutter under et klæde eller plastfolie.

Sæt ovnen på 200 grader. Bag kanelsneglefocacciaen i ca. 20 minutter.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Hindbærhjerter

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane.

Varm chokolade

Varmer dejligt, når det er koldt

Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Fastelavnsboller med hindbærglasur

Lækre fastelavnsboller

Forkæl og overrask med friskbagte luksus boller med masser af cremet fyld i midten. Prøv fastelavnsboller med brun farin-remonce, karamelchokolade og hindbærglasur, med blåbærsyltetøj og mandelfyld og med lemoncurd og hvid chokolade.

Citrontærte

Bag med citron og appelsin

Appelsin og citron er smage, som hører vinteren til, og de er rigtig velegnede til at bage med. Citrus er forfriskende og syrligt, men er også godt i kombination med andre smage som f.eks. chokolade og karamel.

Citrusmarmelade

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Lad op til weekenden ved at krybe sammen i TV-sofaen sammen med familie, venner og nogle lækkerier. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!