Ingredienser
1 dl piskefløde
50 g smør
3/4 dl Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
300 g mørk chokolade med 70 % kakaoindhold
Smagsgiver
1/2 tsk. stødt kardemomme eller
1 spsk. cognac og 1 spsk. stærk, kold kaffe eller
1 tsk. brunkagekrydderi
Glasur
200 g mørk chokolade
Instruktioner
Knæk eller hak chokoladen i stykker. Kog smør, muscovadorørsukker og fløde. Tilsæt smagsgiver efter eget valg og chokoladestykker, og rør, til massen er jævn. Kom trøflen i en folieform. Stil den i køleskab til næste dag, så trøflen er stivnet helt. Tryk stykker ud med en form, eller skær stykker ud, eller form runde kugler. Stil dem i fryseren. Smelt chokoladen over et vandbad. Dyp stykkerne i chokoladen, og sæt dem på et fad, som sættes i køleskabet. Sprøjt tal på stykkerne, 1-24, med glasur. Læg gerne stykkerne i 24 små æsker, så man får ét om dagen.
Kalendertrøflerne bør opbevares koldt.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.