Julebrownie med nødder og chokolade

Denne julebrownie har en perfekt konsistens med en blød midte og en sprød overflade. Og så er den pyntet så ualmindelig fint med nødder, chokolade, tranebær og selvfølgelig julesne.
- Opskrift Maria Vestergaard

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

Jule brownie
3 æg
275 g Dansukker bagesukker
200 g smør
200 g mørk chokolade
130 g hvedemel
1/2 tsk. salt
1/2 tsk. stødt ingefær
1/2 tsk. kardemomme
1 tsk. stødt kanel

Topping
150 g mørk chokolade
50 g mandler
50 g tranebær
50 g pekannødder
50 g hvid chokolade
1 spsk. Dansukker økologisk flormelis

Instruktioner

Jule brownie
Pisk æg og sukker luftigt.
Smelt smør i en kasserolle og tilsæt chokoladen. Bland chokoladeblandingen godt sammen.
Hæld alle de tørre ingredienser i en skål og bland det sammen.
Tilsæt de tørre ingredienser til kagedejen og rør kage dejen glat og ensartet.
Tilsæt chokoladeblandingen og rør yderligere til der ikke længere ses nogle klumper.
Hæld kagedejen i en bageform beklædt med bagepapir, og bag kagen i ovnen ved 175 graders varme (varmluft) i ca. 30min.
Lad kagen køle helt af i køleskabet inden den pyntes.

Topping
Smelt mørk chokolade og fordel det ud på brownien.
Bland nødder, tranebær og hvid chokolade sammen i en skål og fordel det ud på chokoladelaget.
Sæt kagen på køl og skær den først ud i skiver, når chokoladen er størknet helt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Rocky road i påskeudgave

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.