Ingredienser
2 kg hyldebærsklaser
1/2 kg æbler
1/2 liter vand
6 dl Dansukker Sukker pr. liter færdig saft
Instruktioner
Skyl bærrene og æblerne. Fjern de grove stilke fra bærrene, og skær æblerne i tynde både. Læg bær og æblebåde i en gryde, og hæld vandet over. Lad det koge op og derefter simre under låg i 30 minutter. Hæld derefter massen op i et saftklæde, og lad saften løbe af i 30 minutter. Mål saften, og hæld den op i en gryde. Tilsæt 6 dl sukker pr. liter færdig saft, og lade det koge under omrøring i 5 minutter. Skum af. Hæld saften på varme, rengjorte flasker. Lukkes tæt. Opbevares koldt.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Kager til forårets festligheder
Skønne kager til forårets fester! Ingen fest er fuldendt uden kage! Så hvorfor ikke servere en lækker, hjemmelavet kreation til årets mest mindeværdige begivenheder?
Tid til rabarber
Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.
Lav din egen is
Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!
Sommerdrinks
Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.
Kaffe og kage i forårssolen
Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.