Hindbærispinde

Søde små is med vaniljeis og hindbærsaft, som du nemt kan smække sammen. Den bliver en klar sommerfavorit.

10-12 stk.

PT55M

1 time + 3-4 timer i fryseren

Vurdering (0 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

Hindbærsaft
3 dl vand
500 g hindbær
3 dl Dansukker Sukker
1 spsk. citronsaft

Vaniljeis
1 pasteuriseret æg
1/2 dl Dansukker Lys Sirup
1 tsk. vaniljesukker
1 1 /2 dl piskefløde

Instruktioner

Begynd med hindbærsaften. Bring vand i kog i en gryde, og tilsæt hindbær. Læg et låg på, og lad det koge i ca. 10 minutter. Mos bærrene mod grydens kanter. Si og hæld i en ren gryde. Tilsæt sukker og citron. Kog i nogle minutter, indtil sukkeret er smeltet.

Hæld i en rengjort, skoldet og varm flaske, og stil den i køleskabet.

Lav isen. Pisk æggeblomme, sirup og vaniljesukker i en skål og æggehviden i en anden skål, indtil der dannes fast skum.

Pisk fløden til skum i en tredje skål, og vend den forsigtigt i æggeblomme-sukker-blandingen. Vend til sidst forsigtigt blandingen i æggehvideskummet.

Fordel iscremen i 10-12 små engangsplastikbeholdere eller silikoneforme. Antallet afhænger af, hvor store beholdere der bruges. Sæt en ispind i midten af hver beholder. Stil den i fryseren i en time.

Bland saften efter opskriften; 1 dl koncentrat og 1 dl vand, og hæld lidt saft i bunden af 10-12 større engangsplastikbeholdere eller silikoneforme. Bland så meget saft som nødvendigt. Stil i fryseren i 15 minutter. 

Tag isen ud af fryseren, og klem den ud af beholderne. Klip plastikbeholderne i stykker, hvis det er nødvendigt. Tryk ispinden ned i midten af beholderen med saft i. Stil i fryseren i ca. 20 minutter, så isen sætter sig i saften. 

Tag beholderne/formene ud, og hæld hindbærsaft over, så isen er dækket. Stil i fryseren i mindst 2 timer. Tag hindbærispindene ud af fryseren, og fjern beholderne.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Vafler med flødeskum og hjemmelavet syltetøj

Lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Sachertorte

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.

Citrontærte

Bag med citron og appelsin

Appelsin og citron er smage, som hører vinteren til, og de er rigtig velegnede til at bage med. Citrus er forfriskende og syrligt, men er også godt i kombination med andre smage som f.eks. chokolade og karamel.

Citrusmarmelade

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Lad op til weekenden ved at krybe sammen i TV-sofaen sammen med familie, venner og nogle lækkerier. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!