Gulerodskage med hvid chokolade flødeoste topping

Verdens bedste gulerodskage i påskeklæder med lysegul, syrligt sød og silkeblød hvid chokolade flødeoste topping, knasende pistacier og søde påskeæg.
- Opskrift Anne au Chocolat

Vurdering (537 stk)

Ingredienser

Gulerodskage
2 æg
1 dl smagsneutral olie (jeg bruger vindruekerneolie)
300 g Økologisk Brun Farin fra Dansukker
140 g mel
200 g gulerødder, groftrevet
1 tsk bagepulver
1,5 tsk stødt kanel
1,5 tsk stødt ingefær
1/3 tsk salt

Topping
200 g flødeost
60 g blødt smør
30 g Økologisk Flormelis fra Dansukker
1/2 øko citron, fintrevet skal af
75 g hvid chokolade, smeltet og afkølet
evt. lidt gul frugtfarve

Pynt
Hakkede pistacier – gerne saltede
Påskeæg

Instruktioner

Gulerodskage
Opvarm ovnen til 175 grader varmluft. Rør alle ingredienser til kagen sammen i en skål (brug gerne en elpisker). Hæld dejen i en springform (20 cm i diameter) beklædt med bagepapir. Bag i 40 minutter. Kontroller om kagen er færdigbagt med en strikkepind eller lignende.  Køl af i formen. Kom derefter kagen over på et fad.

Topping
Pisk alle ingredienserne sammen og vend til sidst den hvide chokolade i (og lidt gul frugtfarve). Fordel toppingen på kagen og pynt med påskeæg og finthakkede pistacier.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Citrusmarmelade

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Varm chokolade

Varmer dejligt, når det er koldt

Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Vafler med moccasauce

Vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Citrontærte

Bag med citron og appelsin

Appelsin og citron er smage, som hører vinteren til, og de er rigtig velegnede til at bage med. Citrus er forfriskende og syrligt, men er også godt i kombination med andre smage som f.eks. chokolade og karamel.

Pandekager med hjemmelavet syltetøj

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Lad op til weekenden ved at krybe sammen i TV-sofaen sammen med familie, venner og nogle lækkerier. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!