Fudgekage

Intens konfektagtig kage toppet med silkeblød fudgeglasur og drysset med flagesalt. En perfekt kage!

10 portioner

40 minutter + 4 timer i køleskabet

Vurdering (105 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

Kage
100 g smør
1 1/2 dl hvedemel
2 dl Dansukker Sukker
1 dl Dansukker Lys Muscovadorørsukker
1 tsk. vaniljesukker
3/4 dl kakao
en smule salt
2 æg

Fudge-glasur
2 dl piskefløde
1 dl Dansukker Sukker
1 dl Dansukker Mørk Sirup
2 spsk. Dansukker Glukosesirup
100 g smør
100 g mørk chokolade

Pynt
flagesalt

Instruktioner

Forvarm ovnen til 175 °C, over- og undervarme. Beklæd en form med en aftagelig kant, cirka 18-20 cm i diameter, med bagepapir.

Smelt smørret i en gryde. Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Vend smør og æg ned i melblandingen. Hæld dejen i formen, og bag i ca. 20-23 minutter. Lad det køle af, inden du hælder fudgen på.

Hak chokoladen. Bland alle ingredienser undtagen chokolade i en gryde. Lad det simre i cirka 10-12 minutter (120 °C), indtil fudgen tykner. Rør rundt med jævne mellemrum. Tag af varmen, og rør chokoladen i. Rør i fudgen, indtil den er glat, og lad den køle lidt af. Hæld fudgen over kagen. Stil i køleskabet i mindst 4 timer, gerne natten over. 

Pynt med flagesalt inden servering.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lagkage af pandekager

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Varm chokolade

Varmer dejligt, når det er koldt

Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Fastelavnsboller med hindbærglasur

Lækre fastelavnsboller

Forkæl og overrask med friskbagte luksus boller med masser af cremet fyld i midten. Prøv fastelavnsboller med brun farin-remonce, karamelchokolade og hindbærglasur, med blåbærsyltetøj og mandelfyld og med lemoncurd og hvid chokolade.

Citrontærte

Bag med citron og appelsin

Appelsin og citron er smage, som hører vinteren til, og de er rigtig velegnede til at bage med. Citrus er forfriskende og syrligt, men er også godt i kombination med andre smage som f.eks. chokolade og karamel.

Citrusmarmelade

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Lad op til weekenden ved at krybe sammen i TV-sofaen sammen med familie, venner og nogle lækkerier. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!