Ingredienser
2 æg
1 3/4 dl Dansukker Økologisk Rørsukker
2 spsk. vaniljesukker
2 1/2 dl hvedemel
50 g hakkede mandler
100-150 g bær, f.eks. blåbær, hindbær, stikkelsbær eller kirsebær
50-75 g koldt smør eller margarine
1/2 dl Dansukker Perlesukker
Instruktioner
Pisk æg og sukker let og luftigt. Vend mel og hakkede mandler i. Hæld dejen op i en smurt og meldrysset form, ca. 24 cm i diameter. Fordel bærrene over kagen. Høvl fedtstoffet over kagen, og strø perlesukkeret over. Bages midt i ovnen ved 175 °C i ca. 20 minutter. Ekstra festligt bliver det, hvis du serverer en klat flødeskum eller vaniljeis til kagen.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.