Ingredienser
100 gram blødt smør
1 dl Dansukker Sukker
0,5 dl Dansukker Lys Sirup
2 dl hvedemel
2½ spsk. kakao
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver
Instruktioner
Pisk smør, sukker og sirup godt sammen. Bland derefter mel, kakao, vaniljesukker og bagepulver sammen og si det i blandingen.
Pisk til det smuldrer og saml derefter dejen med hænderne.
Tænd ovnen på 160 grader varmluft.
Rul dejen tyndt ud mellem to stykker bagepapir, placer den på en bageplade og fjern det øverste stykke bagepapir.
Bag dejen i 12-15 minutter, lad den køle lidt af og skær hjerter med hjerteformen. Placer derefter hjerterne på en rist og lad dem køle helt af.
Pynt hjerterne og opbevar dem i en lufttæt beholder.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Sukkertypernes smagsintensitet
Salt og peber er centrale i de fleste retter. For professionelle kokke gælder det samme for sukker. Hvor salt og peber skaber kant og kontrast, så afrunder, forstærker og fyldiggør sukker smagen.
Halloween
Lad børnene klæde sig ud, klæd dig pænt på, og overrask dem med uhyggeligt lækre sager.
Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!
Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.
Bagværk med æbler og pærer
Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken. Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.
Skønne æbler
En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.