Cookiesandwich

En cookiesandwich er det bedste fra to verdener, for hvorfor vælge imellem kage og is, når man kan få begge dele? Denne cookiesandwich egner sig perfekt til en pause i solen.

12 stk.

1 1/2 time + 5 timer

Vurdering (33 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

Vaniljeis
8 æggeblommer
1 1/2–2 dl Dansukker Sukker
1 tsk. vaniljesukker
4 dl mælk
3 dl piskefløde
2 dl Dansukker Glukosesirup

Cookies
1 dl mandler
1 dl hasselnødder
100 g mørk chokolade
230 g blødt smør
3 1/2 dl Dansukker Brun Farin
1 tsk. vaniljesukker
1 æg
5 1/2 dl hvedemel
1 1/2 tsk. natron

Instruktioner

Forvarm ovnen til 190 °C.

Hak mandler, hasselnødder og chokolade fint, og stil derefter til side. Pisk smør, brun farin og vaniljesukker luftigt i en skål, og tilsæt ægget.

Bland de tørre ingredienser i en skål, og vend dem i smørblandingen. Tilsæt nødderne og chokoladen.

Del dejen i 45 stykker, og rul til kugler. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir med god afstand, og tryk dem flade. Bag midt i ovnen i ca. 8 minutter. Køl af.

Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker sammen i en skål.

Giv mælk, fløde og glukosesirup et opkog i en kasserolle. Pisk æggemassen ned i den varme mælkeblanding.

Sigt gennem en finmasket si. Lad blandingen køle af. Kør blandingen i en ismaskine, eller hæld isen i en aflang form, ca. 18 x 25 cm, og stil den i fryseren i mindst 5 timer.

Tag vaniljeisen ud, og lav runde isstykker. Læg isstykkerne mellem to cookies, og stil i fryseren i yderligere et par timer.

Tips: De cookies, som bliver tilovers, kan fryses ned og serveras til sommerkaffen.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lagkage af pandekager

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Varm chokolade

Varmer dejligt, når det er koldt

Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Fastelavnsboller med hindbærglasur

Lækre fastelavnsboller

Forkæl og overrask med friskbagte luksus boller med masser af cremet fyld i midten. Prøv fastelavnsboller med brun farin-remonce, karamelchokolade og hindbærglasur, med blåbærsyltetøj og mandelfyld og med lemoncurd og hvid chokolade.

Citrontærte

Bag med citron og appelsin

Appelsin og citron er smage, som hører vinteren til, og de er rigtig velegnede til at bage med. Citrus er forfriskende og syrligt, men er også godt i kombination med andre smage som f.eks. chokolade og karamel.

Citrusmarmelade

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Lad op til weekenden ved at krybe sammen i TV-sofaen sammen med familie, venner og nogle lækkerier. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!