Ingredienser
5 dl piskefløde
1 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
3 spsk. kakao
1 spsk. vaniljesukker
3 blade husblas
Sauce
125 g kirsebær
1 dl Dansukker Glukosesirup
1/2 dl Dansukker Rørsukker
1 kanelstang
3 korn allehånde
3 kryddernelliker
Instruktioner
Læg husblassen i blød i rigeligt vand. Rør fløde, sukker, kakao og vaniljesukker sammen i en kasserolle, og lad det koge op. Læg husblassen i. Hæld massen op i 4 kopper eller portionsforme. Stilles i køleskab. Hæld glukosesirup og rørsukker i en kasserolle, og tilsæt krydderierne. Lad det simre under låg i 5 minutter. Tag krydderierne op. Tilsæt kirsebærrene, og lad dem simre i 5 minutter. Server kirsebærsaucen til buddingen.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.