Ingredienser
2 1/2 dl piskefløde
2 1/2 dl mælk
1 dl Dansukker Glukosesirup
1 dl Dansukker Rørsukker
2 tsk. vaniljesukker
5 æggeblommer
2 spsk. Dansukker Sukker
Solbærcreme
100 g frosne solbær
1/2 dl Dansukker Syltesukker
200 g flødeost
Instruktioner
Bland fløde og mælk med glukosesirup, vaniljesukker og rørsukker i en kasserolle.
Lad blandingen koge op, og tag det af kogepladen.
Pisk æggeblommerne let med 2 spsk. sukker i en skål.
Kom æggeblommerne i flødeblandingen, og pisk.
Varm blandingen på kogepladen, til den tykner (ca. 82 °C). Den må endelig ikke koge, da æggeblommerne så vil skille.
Lad blandingen køle af, og kør den derefter i ismaskinen.
Kog solbær sammen med syltesukkeret i ca. 5-10 minutter, og lad derefter blandingen køle af.
Bland solbærrene med flødeosten.
Rør solbærcremen i isen, når den er næsten færdig, så isen bliver stribet.
Opbevares i fryseren. Tag isen op ca. 20 minutter før servering.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Pandekager
Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Varmer dejligt, når det er koldt
Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Lækre fastelavnsboller
Forkæl og overrask med friskbagte luksus boller med masser af cremet fyld i midten. Prøv fastelavnsboller med brun farin-remonce, karamelchokolade og hindbærglasur, med blåbærsyltetøj og mandelfyld og med lemoncurd og hvid chokolade.

Bag med citron og appelsin
Appelsin og citron er smage, som hører vinteren til, og de er rigtig velegnede til at bage med. Citrus er forfriskende og syrligt, men er også godt i kombination med andre smage som f.eks. chokolade og karamel.

Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Lad op til weekenden ved at krybe sammen i TV-sofaen sammen med familie, venner og nogle lækkerier. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!