Brownie

Lav en himmelsk brownie med smør, god mørk chokolade, økologisk sukker fra Dansukker og et strejf salt. Top kagen med hasselnøddenougat, mørk chokolade, granatæblekerner og ristede hasselnøddeflager for et luksuriøst finish. Perfekt til enhver chokoladeelsker!

Vurdering (8 stk)

Ingredienser

200 g smør
200 g god mørk chokolade
125 g mel
3 æg
265 g Økologisk sukker fra Dansukker
1/3 tsk. salt

Topping
90 g god hasselnøddenougat
50 g god mørk chokolade
Granatæblekerner
Ristede hasselnøddeflager

Instruktioner

Brownie
Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smelt smørret i en gryde, sluk for varmen og kom straks den hakkede mørke chokolade i og lad den smelte sammen med smørret. Køl lidt af. Pisk mel, æg, sukker og salt til luftig konsistens i en skål, og tilsæt langsomt smør- og chokoladeblandingen under omrøring. Hæld browniedejen i en smurt springform (20 cm) beklædt med bagepapir og bag den i ca. 25-30 minutter. Køl helt af. Og lad den gerne sætte sig natten over eller minimum 4-5 timer på køl.

Topping
Smelt forsigtigt nougaten i en tykbundet gryde. Tag af varmen og tilsæt den hakkede mørke chokolade. Rør rundt til det er smeltet sammen. Fordel på kagen og pynt med granatæblekerner og ristede hasselnøddeflager.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Hindbærhjerter

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane.

Varm chokolade

Varmer dejligt, når det er koldt

Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Fastelavnsboller med hindbærglasur

Lækre fastelavnsboller

Forkæl og overrask med friskbagte luksus boller med masser af cremet fyld i midten. Prøv fastelavnsboller med brun farin-remonce, karamelchokolade og hindbærglasur, med blåbærsyltetøj og mandelfyld og med lemoncurd og hvid chokolade.

Citrontærte

Bag med citron og appelsin

Appelsin og citron er smage, som hører vinteren til, og de er rigtig velegnede til at bage med. Citrus er forfriskende og syrligt, men er også godt i kombination med andre smage som f.eks. chokolade og karamel.

Citrusmarmelade

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Lad op til weekenden ved at krybe sammen i TV-sofaen sammen med familie, venner og nogle lækkerier. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!