Ingredienser
250 g mandler (med skal)
250 g (2 3/4 dl) Dansukker Sukker
3/4 dl vand
Smagsgivning
Skal af 1 usprøjtet appelsin
1/2 spsk. stødt kanel
1 tsk. stødt kardemomme
1/2 tsk. stødt ingefær
Instruktioner
Kom mandler, sukker, vand, appelsinskal og krydderier i en kasserolle, og sæt det på høj varme, indtil vandet koger, og massen begynder at boble. Rør ofte rundt med en gaffel.
Skru ned for varmen, til vandet er fordampet helt, og sukkeret er krystalliseret igen.
Sukkeret skal smelte, men kun delvist, så det lægger sig i klumper om mandlerne.
Hæld mandlerne ud på et stykke smørrebrødspapir, og skil dem ad med en gaffel.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Julebag med kærlighed
Find opskrifter, tips, tricks og inspiration til unikke julehjerter til alle dem, du holder af.
Juledrikke
Juletiden byder på mange lejligheder til at mødes og mingle med noget godt i glasset. Her er forslag til både store og små julegæster.
Julegodter
Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen. Uanset om du er til klassisk julekonfekt eller til de mere avancerede alternativer, så har vi opskriften.
Julens bedste gave
De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?
Lækre julekager
Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.
Juledesserter
Midt om vinteren dufter det af klementiner og safran, dufte der afslører, at der findes steder i verden, hvor det ikke er lige så mørkt og koldt som i Norden. Her kommer lidt flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.