Ingredienser
100 g smør eller margarine
2 1/2 dl hvedemel
2 spsk. Dansukker Flormelis
2 spsk. vand
Fyld
100 g blåbær
1/4 dl finthakket mynte
1/2 dl Dansukker Brun Farin
Pensling
1 æggehvide
1 dl Dansukker Rørsukker
1 dl hakkede mandler eller nødder, kan udelades
Grillspyd af træ
Instruktioner
Bland ingredienserne til dejen, kom den i en plasticpose, og lad den hvile mindst 30 minutter i køleskab. Bland bær, mynte og farin i en skål.
Rul dejen ud på et meldrysset bord, og udstik 20 cirkler, ca. 8-10 cm i diameter, med en form eller et glas. Fordel blåbærfyldet på halvdelen af cirklerne. Pensl kanten med æggehvide, og læg de andre dejcirkler på. Tryk kanterne sammen med en gaffel. Pensl tærterne med æggehvide, og pynt med rørsukker.
Bages midt i ovnen ved 200 °C i ca. 15 minutter. Tryk et grillspyd fast i hver tærte, når de kommer ud af ovnen. Lad dem køle lidt af, inden de serveres.
Hvis man har lyst, kan man servere lidt vaniljesauce til at dyppe tærterne i.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.