Bærtrøfler

Vurdering (1 stk)

Ingredienser

150 g bær, f.eks. solbær eller hindbær
1 dl Dansukker Sukker
300 g mørk chokolade i små stykker
50 g smør eller margarine

Pynt
200 g mørk chokolade
200 g hasselnødder

Instruktioner

Rist hasselnødderne på en tør stegepande. Gnid skallen af i et viskestykke. Hak nødderne ganske fint. Stil dem til side.

Læg chokoladen i en skål. Kog bær og sukker i fem minutter. Si blandingen over chokoladen. Tilsæt fedtstoffet, og rør, til massen er jævn. Rul massen i kugler, der stilles i køleskabet. Smelt chokoladen, som skal bruges til pynt, over et vandbad, og dyp de afkølede kugler i chokoladen. Rul dem herefter i de hakkede nødder.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Julehjerter

Julebag med kærlighed

Find opskrifter, tips, tricks og inspiration til unikke julehjerter til alle dem, du holder af.

Juledrikke

Juletiden byder på mange lejligheder til at mødes og mingle med noget godt i glasset. Her er forslag til både store og små julegæster.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen. Uanset om du er til klassisk julekonfekt eller til de mere avancerede alternativer, så har vi opskriften.

Brownieblanding i et flot glas

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Krydderkage

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Passionscheesecake med lemoncurd og nøddecrumble

Juledesserter

Midt om vinteren dufter det af klementiner og safran, dufte der afslører, at der findes steder i verden, hvor det ikke er lige så mørkt og koldt som i Norden. Her kommer lidt flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.