Æggetoddy med brombær

Æggetoddy med brombær er en spændende dessert på de voksnes julebord. Fordel æggetoddy og brombærkompot i fine glas, og pynt med brombær efter smag og behag.

4 glas

30 min.

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

Brombærkompot
2 dl brombær
1 spsk. vand
1/2 dl Dansukker Syltesukker

Æggetoddycreme
2 pasteuriserede æggeblommer
1/2 dl Dansukker Flormelis
125 g mascarpone
1 spsk. limoncello
3/4 dl piskefløde

Pynt
Brombær

Instruktioner

Kog brombær, vand og sukker i en gryde i 2-3 minutter. Hæld kompotten op i 4 glas. Stil glassene i køleskabet.

Pisk æggeblommer, flormelis og mascarpone sammen i en skål. Tilsæt limoncello, og bland til en cremet masse.

Pisk fløden i en skål og vend den i æggemassen. Bland cremen sammen, og fordel den i glassene med kompot. Pynt med brombær, og server.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Rocky road i påskeudgave

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.