Ingredienser
2 kg æbler
1 liter vand
6 dl Dansukker Rørsukker eller Sukker per liter færdig saft
1/2 tsk. flydende atamon per liter færdig saft
Instruktioner
Skyl og skær æblerne i både med kernehus og skræl. Læg æblebådene i en gryde, og hæld vandet over. Koges under låg ved svag varme i 15 minutter. Lad saften dryppe af i et saftklæde i 30 minutter. Mål saften og hæld den tilbage i gryden. Tilsæt sukker. Koges ved svag varme i 10 minutter. Tilsæt atamon. Hvis saften fryses, er det ikke nødvendigt at bruge konserveringsmiddel. Hæld saften i skoldede flasker, og luk dem tæt. Opbevares køligt.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Varmer dejligt, når det er koldt
Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.
Vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag med citron og appelsin
Appelsin og citron er smage, som hører vinteren til, og de er rigtig velegnede til at bage med. Citrus er forfriskende og syrligt, men er også godt i kombination med andre smage som f.eks. chokolade og karamel.
Pandekager
Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.
Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Lad op til weekenden ved at krybe sammen i TV-sofaen sammen med familie, venner og nogle lækkerier. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!